Op zaterdag 14 oktober 2023, omstreeks 04.30 uur, vond een tragische aanrijding plaats op de Kwattaweg tussen een personenauto en een bromfiets, met fatale gevolgen voor duorijder A.Z. Beide bestuurders, H.J. van de auto en de bromfietser, reden op dat moment over de Kwattaweg vanuit de richting van de Flustraat naar de Kernkampweg.

Camerabeelden tonen aan dat de bromfietser bij de Munderweg plotseling rechtsaf sloeg, waardoor een botsing met de auto van H.J. onvermijdelijk was. Beide bestuurders waren niet aanspreekbaar en werden met een ambulance naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) vervoerd. Helaas overleed duorijder A.Z. later die dag aan zijn opgelopen verwondingen in het ziekenhuis.

Zowel de auto als de bromfiets raakten zwaar beschadigd en zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. H.J., die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs, werd na het ongeval overgebracht naar het politiebureau in Munder, waar zijn rijbewijs hangende het onderzoek werd ingevorderd. Er zijn geen aanwijzingen dat hij onder invloed was van alcohol of verdovende middelen.