Op dinsdag 14 november 2023 is de 19-jarige passagier M.S. helaas overleden aan naar alle waarschijnlijkheid de verwondingen die hij opliep tijdens een tragisch verkeersongeval. M.S. zat samen met zijn moeder in een personenauto, betrokken bij een aanrijding op zondag 5 november 2023 op de Martin Luther Kingweg.

Het incident vond plaats toen de personenauto vanuit Latour in de richting van Paranam reed en een pick-up, komende vanuit Paranam en gaande richting het stadscentrum, betrokken raakte bij een botsing. Tijdens een inhaalmanoeuvre van de pick-up, die een ander voertuig passeerde, ontstond de noodlottige aanrijding.

Beide voertuigen raakten beschadigd, en de gewonden werden per ambulance naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo vervoerd voor medische behandeling. Beide bestuurders bezaten geldige Surinaamse rijbewijzen en verkeerden niet onder invloed van alcohol of andere verdovende middelen ten tijde van het ongeval.

Na medische behandeling werden twee van de gewonden ontslagen, terwijl de andere twee, inclusief het slachtoffer M.S. en zijn moeder, in het ziekenhuis werden opgenomen. M.S. werd overgebracht naar de Intensive Care-afdeling, waar hij op 14 november 2023 helaas overleed.

Het onderzoek naar dit tragische verkeersongeval wordt uitgevoerd door de verkeersunit van Regio Paramaribo.