De politiepost in Stolkertsijver heeft op zaterdag 11 mei 2024 en zaterdag 18 mei 2024 drugs onderschept. Tijdens een voertuigcontrole op 11 mei 2024 ontdekten de agenten een doos met pap en cornflakes die abnormaal zwaar bleek te zijn. Na onderzoek bleek er drugs in de dozen te zitten. De twee mannen in het voertuig werden gevraagd te stoppen, maar de bestuurder vluchtte met hoge snelheid en wist te ontkomen. Later bleek dat er 106 kleine cocaïnebolletjes en 12 grote bolletjes in de dozen zaten.

Op 18 mei 2024 werden twee verdachten, H.K. (42) uit de buurt van Nieuwe Weg in het district Marowijne en O.P. (28) uit de omgeving van Mahonylaan, gearresteerd wegens overtreding van de Wet Verdovende Middelen (WVM). Bij een voertuigcontrole werd bij O.P. een grote tas met cocaïnebolletjes en drugs in een platte vierkante verpakking met een totaalgewicht van 2910 gram gevonden en in beslag genomen. Uit het voorlopige onderzoek bleek dat O.P. de drugs moest afleveren bij een onbekende persoon in Albina. Zowel O.P. als chauffeur H.K. werden gearresteerd en het voertuig werd in beslag genomen.

In beide gevallen zijn de in beslag genomen drugs overgedragen aan de Narcotica Brigade voor verder onderzoek. H.K. werd na verhoor vrijgelaten en kon zijn voertuig terugkrijgen, terwijl O.P. in verzekering werd gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.