De 27-jarige bromfietser M.C. is op maandagmorgen 27 mei 2024 aan de Fredericiweg in het district Nickerie overleden na een botsing met een stilstaande coasterbus. De politie van het bureau Paradise kreeg rond 07.00 uur een melding van het ongeval en trof bij aankomst de zwaargewonde bromfietser op het wegdek aan. Hij werd met een ambulance naar het Mungra Medisch Centrum (M.M.C.) gebracht, waar hij enkele uren later overleed.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie blijkt dat de busbestuurder over de Fredericiweg reed, vanuit de richting van Nieuw Nickerie naar de Parmessarweg. Ter hoogte van pand nummer 484 stopte de buschauffeur om een leerkracht te laten instappen. Op dat moment reed de bromfietser, die in dezelfde richting reed, tegen de achterkant van de stilstaande bus, met fatale gevolgen voor hem.

De buschauffeur, die een geldig rijbewijs had en niet onder invloed van alcohol was, bleef ongedeerd. De voertuigen zijn in beslag genomen voor nader onderzoek. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam van M.C. aan de nabestaanden overgedragen. De Verkeersunit van Regio West zet het onderzoek voort.