Op zondag 23 juni 2024 zijn C.H. (36 jaar), E.B. (39 jaar) en M.H. (31 jaar) uit de omgeving van Industrieweg Zuid door de politie van bureau Livorno aangehouden wegens openlijke geweldpleging.

Het slachtoffer, S.M. (37 jaar), bezocht diezelfde dag het politiebureau om aangifte te doen tegen zijn echtgenote en haar twee broers. Hij verklaarde dat hij op zaterdag 22 juni 2024 lag te slapen toen hij plotseling geklop op de deur hoorde. Hij schrok wakker, opende de deur en zag zijn vriendin C.H., die direct agressief werd. Er ontstond een woordenwisseling tussen hen, waarbij de broers zich ook bemoeiden. Op een gegeven moment werd S.M. door het drietal mishandeld met verschillende voorwerpen. Na enige tijd wist hij te ontsnappen en rende naar buiten. Volgens S.M. waren zijn vriendin en haar broers onder invloed van alcohol. Hij klaagde over pijn over zijn hele lichaam en werd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht voor medische zorg.

C.H., E.B. en M.H. zijn na hun aanhouding overgebracht naar het politiebureau en zijn in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.