Op woensdagavond 4 september 2024 raakte de 17-jarige D.A. zwaargewond na een steekpartij aan de Pawon Singoredjostraat. Hij liep een ernstige steekwond in zijn onderbuik op en werd opgenomen in het ziekenhuis.

De politie van bureau Flora kreeg die avond een melding van het Command Center over een vechtpartij waarbij scherpe voorwerpen werden gebruikt. Ter plaatse troffen agenten het gewonde slachtoffer aan. Uit onderzoek bleek dat de verdachte, S.D., D.A. met een scherp voorwerp had verwond en daarna was gevlucht.

Met hulp van het Quick Response Team (QRT) werd S.D. opgespoord en aangehouden op een erf waar hij zich schuilhield. Tijdens de arrestatie probeerden omstanders hem te mishandelen, waardoor de politie waarschuwingsschoten moest lossen. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en het onderzoek werd overgedragen aan de recherche van Regio Paramaribo.

D.A. werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij een operatie moest ondergaan. Na overleg met het Openbaar Ministerie is S.D. in verzekering gesteld, en de afdeling Recherche Paramaribo zet het onderzoek voort.