De 44-jarige E.L., beter bekend als “Dutchie” en woonachtig aan de Bernadette Sionsweg, is op dinsdag 10 september 2024 door de politie van bureau Latour aangehouden voor zware mishandeling.

De politie ontving een melding van een incident aan de Bernadette Sionsweg, waar een tiener meerdere keren met een scherp voorwerp was aangevallen. Uit het voorlopige onderzoek bleek dat een groep jongens langs de Bernadette Sionsweg richting de Brunoweg liep, toen ze plotseling werden achternagezeten door E.L. De jongens renden weg, maar de verdachte wist de 17-jarige D.D. te grijpen en bracht hem meerdere steekwonden toe op verschillende plaatsen op zijn lichaam.

Het slachtoffer werd later op het balkon van een woning gevonden in de armen van een vriend en was niet aanspreekbaar. Hij werd op eigen gelegenheid naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht voor medische behandeling. Na het incident verliet de verdachte de plaats, maar werd later die dag door de politie gearresteerd en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is E.L. in verzekering gesteld in afwachting van verder onderzoek.