Op maandag 16 september 2024 omstreeks 06.20 uur heeft een fatale aanrijding plaatsgevonden op de kruising van de Martin Luther King (MLK) weg en de Botromankiweg. De fietser, wiens persoonsgegevens nog niet bekend zijn, werd dodelijk geraakt door een personenauto.

Na melding van de aanrijding tussen de fietser en een busje, die fataal bleek te zijn, heeft de politie van Livorno de locatie onderzocht. Het slachtoffer, die geen tekenen van leven meer vertoonde, werd ter plaatse aangetroffen. Een arts stelde de dood officieel vast. Uit voorlopig onderzoek blijkt dat de autobestuurder, V.J. (42), met een grijsgelakt busje over de MLK-weg reed, komende vanuit Paramaribo en richting Paranam. De fietser reed vanaf de Beekhuizenweg, komende van de Livornoweg en richting de MLK-weg. Op de kruising werd de fietser, vermoedelijk terwijl hij de MLK-weg opreed, door het busje aangereden, met fatale gevolgen voor de fietser.

Het onderzoek naar de aanrijding is overgedragen aan de Verkeer Unit van Regio Paramaribo. Verdere details zullen later volgen.